MedArt FRx 610 Fractional CO2 laser

Rimpelbehandelingen en huidverjonging zonder plastische chirurgie, operatie, injectables en lange herstelperiode.

De fractional CO2 laser werkt op 10.600Nm en is een ablatieve laser.

Productinformatie MedArt FRx 610 Fractional CO2 laser

MedArt VariMed 810 Diodelaser

De MedArt VariMed 810 Diodelaser is door klinische studies aangewezen als de meest effectieve ontharingslaser. Daarnaast is deze laser uitermate geschikt voor de vasculaire aandoeningen. 

 

Productinformatie MedArt VariMed 810 Diodelaser

MedArt SmartSculpt Lipolaser

De MedArt SmartSculpt Lipolaser. 

Onder lokale verdoving wordt een canule met fiber onderhuids aangebracht. Met de MedArt SmartSculpt wordt met gerichte laserstralen vet weggesmolten en huidcellen verstrakt.

Veel voorkomende behandelingen zijn de "'hamsterwangen'', kaaklijn en onderkin. Maar ook bovenarmen en buik zijn goede indicaties. 

 

Productinformatie MedArt SmartSculpt Lipolaser

MedArt 470 KTP laser

De MedArt 470 KTP laser 532 Nm kan goed ingezet worden voor het behandelen van vasculaire aandoeningen en goedaardige gepigmenteerde laesies.

 

Productinformatie MedArt 470 KTP laser

MedArt 700 Neo Nail schimmelnagel laser

Een nieuwe techniek voor behandeling van schimmelnagels is door middel van de MedArt 700 Neo Nail laser. De MedArt 700 Neo Nail laser zorgt voor verhitting van het nagelbed, ongeveer 42 ºC, waardoor de schimmelinfectie gedood wordt.

 

Productinformatie MedArt 700 Neo Nail laser

Energist NeoGen Plasma

Unieke diepe behandeling van alle huidlagen. De Energist NeoGen Plasma biedt een scala aan behandelmogelijkheden en levert ongeëvenaarde resultaten.

Productinformatie Energist NeoGen Plasma

Energist UltraPlus VPL

Het Variable Pulsed Light™ systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie en biedt grensverleggende mogelijkheden op gebied van:

  • Permanente ontharing
  • Skin rejuvenation
  • Couperose, Rosacea
  • Acné
  • Pigmentvlekken

 

Productinformatie Energist UltraPlus VPL

Dino-Lite DermaScope

De 5 Megapixel Dino-Lite DermaScope HR MEDL7D is de ideale oplossing voor het inspecteren van de menselijke huid. De DermaScope Polarizer MEDL4D met een speciaal gesloten voorzetkapje is ideaal voor het maken van foto's van de huid.

 

Productinformatie Dino-Lite DermaScope

SmartGraft FUE System

Met de nieuwste SmartGraft FUE (folliculaire unit extractie) technologie zijn we in staat nauwkeuriger in minder tijd de grafts uit het donor gebied te halen in vergelijking tot andere FUE methodes.

De SmartGraft is een geavanceerd FUE systeem met een speciaal handstuk dat met lichte punctie en vacuüm de graft uit het donorgebied haalt.

 

Productinformatie SmartGraft FUE Systems

TBH Laserrook afzuigsysteem

Laserrook afzuigsysteem voor een veilige behandelruimte.

 

Productinformatie TBH Laserrook afzuigsysteem

Astanza Revolution International

De Q-switched Laser

Astanza laser beschikt over uitzonderlijke technologieën om tatoeages en andere pigmenten te kunnen verwijderen d.m.v. Q-switched lasers van een zeer hoog kwaliteitsniveau.

 

Productinformatie Astanza Revolution International