Onderhoud & Service MedArt lasers en Ultra VPL Plus

Een belangrijk onderdeel van de laser –en lichtveiligheid is onderhoud aan uw laser of VPL systeem. Tevens is onderhoud van essentieel belang voor de continuiteit en betrouwbaarheid van uw laser of VPL. Esthemed biedt de mogelijkheid uw systeem op locatie te laten onderhouden.   

Wij willen ervoor zorgen dat u totaal geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw VPL óf laser- apparatuur. Wij zullen per jaar tijdig contact met u opnemen voor het jaarlijkse onderhoud. Bij elk bezoek wordt uw systeem vakkundig nagelopen en volledig gecontroleerd volgens een uitvoerige checklist, zodat u na het bezoek feilloos en zonder zorgen van uw laser of VPL gebruik kunt maken. Ons streven is de service bij u op locatie zo vlot en vakkundig mogelijk te laten verlopen, zodat u daar niet weken mee bezig bent. Een onderhoudsbeurt neemt ongeveer anderhalf à twee uur in beslag. Na elke onderhoudsbeurt ontvangt u een servicerapport van het uitgevoerde onderhoud aan uw systeem. De apparatuur wordt na afloop voorzien van een officiële keuringssticker.

 

Esthemed is exclusief distributeur in Nederland van Energist en verzorgt naast onderhoud en service ook uw lampwissels van alle Energist Ultra VPL -en Ultra VPL Plus systemen. Wij werken uitsluitend met originele materialen van Energist. 

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.