Energist NeoGen Plasma

Unieke diepe behandeling van alle huidlagen

NeoGen PSR biedt een scala aan behandelmogelijkheden en levert ongeëvenaarde resultaten. De unieke energie van NeoGen is niet-gefractioneerd en niet ablatief. De plasma energie is niet afhankelijk van de chromoforen water, hemoglobine en pigment om te worden geabsorbeerd in de huid. Dit zorgt voor een gelijkmatige energie-absorptie en een gelijkmatige behandeling van de volledige huid.

licht beschadigde huidlagen
ondergaan een gecontroleerde
thermische verandering

NeoGen PSR System

De NeoGen stikstof plasma-technologie levert regelbare verwarming van de huid en stimuleert een belangrijke fysiologische huidreactie, zonder het creëren van een open wond. In tegenstelling tot ablatieve technologieën is er geen epidermale verdamping van de opperhuid op het moment van de behandeling.

Unieke technologie

NeoGen zet stikstofgas om in plasma-energie, de vierde toestand van de materie. De plasma komt uit het handstuk in gecontroleerde pulsen waardoor snelle verwarming van de opperhuid optreedt. Niet alleen het stratum corneum zal aanzienlijk verbeteren, maar uiteraard ook de volledige epidermis. Door de gecontroleerde thermische verwarming blijft de opperhuid intact en ontstaat de vorming van neocollagenesis en neoelastogenesis.

Geen open wonden

De behandelde licht beschadigde huidlagen ondergaan een gecontroleerde thermische verandering, waarbij de opperhuid intact blijft.

Behandelt de gehele huid structuur

Het behandelen van de gehele huidstructuur zorgt voor optimale resultaten als het gehele oppervlak wordt geregenereerd met bijbehorende neocollagenese en neoelastogenesis. De volledige huid wordt behandeld in tegenstelling tot een fractional-laser.

Oogleden en Periorbitale behandeling

NeoGen is ideaal geschikt voor de behandeling van de bovenste en onderste oogleden, evenals het periorbitale gebied.

Langdurige resultaten

Klinische studies tonen neocollagenese en vermindering van elastose. De resultaten blijven meer dan een jaar zichtbaar na de behandeling.

NeoGen Plasma biedt goede resultaten voor:
• Acnelittekens
• Oogleden
• Pigmentatie en zonbeschadigde huid
• Huidverjonging
• Rimpels

Energist NeoGen Plasma
Power 100 – 120 / 230 Vrms
50/60 Hz
650 VA
Energy Output Pulsed nitrogen plasma
1 – 4 Joules
Repetition Rate 1.0 – 2.5Hz
Dimensions 470 x 430 x 1060mm
Gas Requirement 100-240V, 50-60Hz. Max 5.5A
Weight System: 18kg / 40lb
Trolley: 25kg / 55lb (excludes gas tank)
Environment Ambient: 0 to 40 Celsius
Relative Humidity: 30 to 75%
Atmospheric pressure:
700 to 1600 hpa