LipoMaster

Aantoonbaar in 4 weken 5 tot 7 kilo lichaamsvet kwijt en alleen in de zone(s) waar jij dat wilt? Of het je buik, benen, bovenarmen, onderkin of rug is, LipoMaster© pakt het aan.

Pijnloos en
veilig

Snel afvallen zonder jojo-effect. Iedereen loopt er wel eens tegenaan. Je wilt graag wat kilo’s vet kwijt en begint met een afval dieet. Na een aantal weken ben je een paar kilo kwijt, alleen zijn het in de gebieden waar jij dat net niet wilt. Bij LipoMaster is dat anders, want jij bepaalt welke gebieden.

De volgende gebieden kunnen afzonderlijk worden aangepakt:

  • Buik
  • Benen
  • Bovenarmen
  • Onderkin
  • Rug
LipoMaster

Hoe werkt het

De LipoMaster straalt lage niveaus van laserenergie uit, die een chemisch signaal in de vetcellen creëert, de opgeslagen triglyceriden afbreekt tot vrije vetzuren en glycerol en deze via kanalen in de celmembranen vrijgeeft.

LipoMaster veroorzaakt
geen onnatuurlijke reacties

De vetzuren en glycerol worden vervolgens door het lichaam getransporteerd naar de weefsels die ze zullen gebruiken tijdens het metabolisme om energie te creëren.
Dit proces van vetzuurafgifte is een natuurlijke reactie van het lichaam wanneer het lichaam opgeslagen energiereserves moet gebruiken, dus LipoMaster veroorzaakt geen onnatuurlijke reacties in het lichaam en tast geen of beschadigt omliggende structuren zoals huid, bloed bloedvaten en perifere zenuwen.
Een periode van oefening na de behandeling zal zorgen voor het volledige metabolisme en dus de eliminatie uit het lichaam van de vrijgekomen vetzuren.

Veilig en pijnloos

LipoMaster is een veilig en pijnloos laag-niveau laserdiodesysteem dat op alle huidtypes en lichaamsdelen kan worden gebruikt. Er is geen downtime en na de behandeling kunt u terugkeren naar de normale activiteit. De resultaten kunnen direct na de behandeling worden waargenomen. Typische resultaten zijn een verlies van 2-4 cm in de buikomtrek na elke behandeling. Acht behandelingen worden aanbevolen, twee per week gedurende vier weken.

LipoMaster richt zich op specifieke probleemgebieden. Laserkussentjes worden op de doelgebieden geplaatst, zoals de bovenarmen, kin, buik of dijen. In plaats van lichaamsbeweging te verminderen, kan LipoMaster individuele probleemgebieden opnieuw vormgeven.

Voordelen LipoMaster

De voordelen zijn:

  • Pijnloos afvallen
  • Snel afvallen zonder jojo-effect
  • Bewezen systeem
  • Bestendig resultaat

Non-chirurgische technologie
voor vetreductie en lichaamsvorming

Klik op het beeld om een PDF te bekijken.